StaraTV: Suomalaiset viimein Mount Everestin perusleirissä – videoterveiset Staran lukijoille!

StaraTV Viihdeuutiset · Stara.fi

Stara on seurannut viime viikkoina tiiviisti suomalaisen retkikunnan etenemistä kohti Mount Everestin perusleiriä ja uutta Guinnessin maailmanennätystä. Tarkoituksena on nimittäin tehdä pahamaineisella vuorella maailman korkein bändikeikka. Nyt haave on isoa askelta edempänä, kun retkikunta on päässyt perusleiriin.

Hetki sitten Ancara-yhtyeen Gary Keskinen sekä Blogbookin ja Ylilaudan Sami Kieksi lähettivät Staran lukijoille perusleiristä 5.300 metrin korkeudesta videotervehdyksen, jollaista ei ole Suomen rockhistoriassa koskaan aiemmin nähty.

Perusleirissä on siis määrä tehdä maailman korkeimmalla koskaan tehty akustinen bändikeikka. Sen jälkeen ohjelmassa on vielä maailman korkeimmalla koskaan tehty sähköinen bändikeikka, joka toteutetaan 4.700 metrin korkeudessa. Yhtyeen soittokamat ja bänditekniikka on saatu vuorelle sherpojen ja jakkihärkien kantamana.