Pilailijat iskivät laskettelukeskuksen valvontakameroihin

Viihdeuutiset · Annika Kela

Alpeilla sijaitseva itävaltalainen Obergurgl-Hochgurgl -laskettelukeskus on joutunut huumorintajuisten asiakkaiden pilan kohteeksi. Vuosien ajan keppostelijat ovat pommittaneet rinteitä kuvaavia valvontakameroita erikoisilla tempuillaan.

Obergurgl-Hochgurgl on julkaissut erilaisista piloista kiteytetyn koostevideon netissä. Videon tiedoissa kerrotaan, että pilailijat ovat pommittaneet erityisesti rinteissä oleiva webkameroita, jotka välittävät kuvaa hotelleissa olevien televisioiden infokanavalle.

Televisioiden ruuduissa on ajoittain näkynyt ilmiöitä, jotka eivät kuulu laskettelukeskusken kuvaaman maisemaan. Pilailijat ovat nimittäin hyökänneet kameroiden eteen ja esittäneet mitä erilaisimpia temppuja. Jotkut pilalijoista ovat jopa viuhahtaneet kameran edessä.

Pilat ovat naurattaneet laskettelukeskuksen työntekijöitä ja he ovatkin päättäneet käyttää materiaalia osana markkinointiaan. Videon perusteella Obergurgl-Hochgurgl -keskuksessa on ajoittain melko hulvaton meininki.