Hurja video: Aave kommunikoi laskimen avulla?

Viihdeuutiset · Annika Kela

Yhdysvaltalainen pariskunta on kuvannut videon aavemaisesta laskimesta. Kaksikko oli pannut merkille, että kuitteja tulostava laskin oli alkanut toimia itsekseen. Aluksi pariskunta luuli laskimen hajonneen, mutta sitten he huomasivat jotain yliluonnollista.

Laskin alkoi nimittäin tulostaa kuitteja parin käskystä. Pariskunta ei ollut uskoa näkemäänsä todeksi, joten he päättivät kuvata paranormaalin ilmiön videolle. Kaksikko kehoitti videolla aavetta käyttämään laskinta.

Nainen oli turhautua heidän kokeilustaan, sillä mitään ei tapahtunut kameran ollessa käynnissä. Nainen totesi, että aave taitaa olla ujo kameroille. Pariskunta päätti huijata aavetta sanomalla kovaan ääneen, ettei kamera ollut enää käynnissä.

Sitten tapahtui jotain karmivaa. Laskin alkoi tulostaa kuitteja. Pelottava tilanne sai naisen kiljaisemaan säikähdyksestä. Tallenne on pariskunnan mukaan todiste siitä, että aave kommunikoi laskimen avulla.