Justin Bieber yllätti faninsa – tarjosi ikimuistoisen kohtaamisen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Justin Bieber on ollut viimeaikoina uutisotsikoissa melko negatiivisissa valossa, kun hän petti faninsa ja päätti lopettaa konserttinsa kesken Oslossa jo ensimmäisen kappaleen jälkeen. Nyt hän on kuitenkin yllättänyt faninsa iloisesti ja yrittänyt jälleen korjata mainettaan.

The Ellen DeGeneres Show huomioi Justin Bieberin uuden Purpose-albumin ilmestymistä näyttävästi viettämällä koko viikon Bieber-viikkoa. Justin Bieber siis viettää keskusteluohjelman kuvauksissa koko viikon esiintymällä, olemalla Ellenin haastateltavana ja yllättämällä fanejaan.

The EllenShow on julkaissut videon siitä, kun Bieber yllätti kovimmat faninsa pääsylipuilla hänen konserttiinsa. Fanit kertovat kameran kuvatessa, minkä vuoksi he rakastavat Justin Bieberiä ja mitä he tekisivät päästäkseen hänen konserttiinsa ja nähdäkseen poptähden. Kesken perustelujen Justin Bieber hiippailee fanien taakse ja antaa heille koko heidän elämänsä suurimman yllätyksen.