Kalastaja onki kolmisilmäisen saaliin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Verkossa on levinnyt video, jossa mies onkii Brooklynin Gowanus-kanaalista varsin erikoisen näköisen monnin. Greg Hunterin kuvaamalla ja alun perin Gothamist-sivuston jakamalla videolla nähtävällä kalalla näyttäisi nimittäin olevan kolmas silmä otsassaan.

Monnia alettiin kutsumaan sosiaalisessa mediassa Blinky-nimellä. Nimi tulee Simpsonit-sarjan jaksosta, jossa Bart Simpson onkii kolmisilmäisen mutanttikalan Springfieldin ydinvoimalan saastuttamasta vedestä.

New Yorkin Gowanus-kanava tunnetaan yhtenä Yhdysvaltojen saastuneimmista vesistöistä. New Yorkin yliopiston biologian professori suhtautuu otukseen kuitenkin skeptisesti.

– Näyttää siltä, kuin joku olisi liimannut kalaan palan paperia ja yrittää saada sen näyttämään kolmannelta silmältä, professori Richard Borowsky toteaa New York Post -sivustolle.