Kalastaja onki kolmisilmäisen saaliin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Verkossa on levinnyt video, jossa mies onkii Brooklynin Gowanus-kanaalista varsin erikoisen näköisen monnin. Greg Hunterin kuvaamalla ja alun perin Gothamist-sivuston jakamalla videolla nähtävällä kalalla näyttäisi nimittäin olevan kolmas silmä otsassaan.

Monnia alettiin kutsumaan sosiaalisessa mediassa Blinky-nimellä. Nimi tulee Simpsonit-sarjan jaksosta, jossa Bart Simpson onkii kolmisilmäisen mutanttikalan Springfieldin ydinvoimalan saastuttamasta vedestä.

New Yorkin Gowanus-kanava tunnetaan yhtenä Yhdysvaltojen saastuneimmista vesistöistä. New Yorkin yliopiston biologian professori suhtautuu otukseen kuitenkin skeptisesti.

– Näyttää siltä, kuin joku olisi liimannut kalaan palan paperia ja yrittää saada sen näyttämään kolmannelta silmältä, professori Richard Borowsky toteaa New York Post -sivustolle.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat