Kardashianien äiti täytti 60 vuotta – näissä bileissä ei rahaa säästelty!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kris Jenner täytti juuri 60 vuotta ja hänen syntymäpäiviään juhlittiin viikonloppuna näyttävästi. Juhlissa teemana toimi The Great Gatsby -elokuva ja vieraat olivatkin pukeutuneet hienosti 20-luvun tyyliin.

Kris yllätettiin hulppeilla juhlilla, jotka järjestettiin Hollywoodissa sijaitsevalla The Lot -elokuvastudiolla. Krisin lapset suunnittelivat juhlat pukeutumisteemasta musiikkiin asti, ja Kris oli todella otettu juhlistaan. Kylie on julkaissut YouTube-kanavallaan videokoosteen, jossa on kootusti hänen ja muiden juhlavieraiden ottamia Snapchat-videoita juhlien tunnelmasta, ihmisistä ja tapahtumapaikasta.

Kardashianin ja Jennerin perheiden lisäksi paikalle oli People Magazine -lehden mukaan päässyt moni hänen tunnetuista ystävistään, kuten John Legend ja Chrissy Teigen, Will ja Jada Pinkett Smith sekä Tina Knowles. Krisin poika Rob ja entinen aviomies Caitlyn Jenner loistivat kuitenkin poissaolollaan.