Koira ja hevonen halailevat – ihastuttavat bestikset videolla

Viihdeuutiset · Annika Kela

Ei ole ennenkuulumatonta, että samassa perheessä asuvat eläimet ystävystyvät keskenään ja pitävät toisia perheenjäseninään. Jotkut eläimistä saattavat kiintyä toisiinsa niin paljon, että niistä tulee erottamattomat ystävykset. Niin oli käynyt eräälle koiralle ja hevoselle.

Talleille suunnannut koiranomistaja on nimittäin julkaissut netissä videon hännänheiluttajastaan ja hevosestaan. Koira oli onnesta sekaisin nähdessään hevostoverinsa ja se nousi karsinan ovea vasten tervehtiäkseen ystäväänsä.

Hevonen selvästikin ilahtui nähdessään koiran, sillä se painoi päänsä karvakuonoa vasten ja alkoi nuolla sen turkkia. Hempeä jälleennäkeminen on ilahduttanut lemmikinomistajia ympäri maailmaa. Videon perusteella voisi luulla, että koira ja hevonen olivat parhaita kavereita.