Koira pelasti vastasyntyneen lapsen roskiksesta?

Ohhoh! · Annukka Heikkilä

Sosiaalisessa mediassa leviää parhaillaan kuvia koirasta ja vastasyntyneestä lapsesta, jonka koiran kerrotaan pelastaneen. Kuvissa koira kantaa suussaan vastasyntynyttä vauvaa, jonka koira oli löytänyt roskien seasta ja kantanut ihmisille turvaan. Lapsi toimitettiin sairaalaan ja voi hyvin.

The Saudi Dailyn mukaan koira oli etsimässä roskien seasta ruokaa, kun se oli huomannut vastasyntyneen vauvan. Koira oli ottanut lapsen mukaansa ja kantanut sen suussaan alueella asuville ihmisille. Vauva oli toimitettu heti sairaalaan, jossa se on tällä hetkellä turvassa. Tarinan mukaan koira toimi todella sankarillisesti pelastaessaan vauvan roskien seasta.

Kuvien ja tarinan aitoutta on kuitenkin epäilty laajasti, sillä epäilijöiden mielestä paikalla ollut ihminen olisi kuvien ottamisen sijaan auttanut lasta. Toistaiseksi kertomusta ei ole voitu vahvistaa, mutta ei myöskään leimata huijaukseksi. Tapauksesta on uutisoinut muun muassa Emirates 247 ja India.com -verkkolehdet, jotka perustavat tietonsa saudiarabialaisen The Saudi Daily -lehden artikkeliin. Tapaus ei olisi ainoa laatuaan, sillä arvostettu CNN uutisoi taannoin aivan vastaavasta tapauksesta La Platassa, Argentiinassa.

While a Arabia stray dog was searching food at trash zone in Arab, a weak breath baby was found. The dog picked up the…

Posted by Keith Kuder on Monday, November 2, 2015

While a Arabia stray dog was searching food at trash zone in Arab, a weak breath baby was found. The dog picked up the…

Posted by Keith Kuder on Monday, November 2, 2015

Katso kuva tästä.