Lokkien invaasio seurasi traktoria – maanviljelyä vai lokkien ruokintaa?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lokit liikkuvat yleensä isoissa parvissa ja kerääntyvät nopeasti paikkoihin, joista tietävät saavansa ruokaa. Eräs maanviljelijä on kuvannut videolle tilannetta, kun hän on ollut istuttamassa pellolle siemeniä. Työ näyttää kuitenkin enemmän lokkien ruokkimiselta, mistä mies on varmasti saanutkin idean videonsa selostukseen.

Maanviljelijä on kuvannut videolle hänen työskentelyään pellolla. Mies ilmeisesti istuttaa maahan siemeniä, mikä näyttää kuitenkin enemmän siltä kun hän ruokkisi valtavaa määrää lokkeja. Mies kertoo olevnsa lokkifarmari ja kasvattavansa lokkeja Kiinaan.

Mies vitsailee kasvattavansa lokkeja Kiinan markkinoille, jossa lokkeja käytetään harvinaisena lääkkeenä. Lokkeja on pellolla niin suuri määrä, että monellä lintupelkoisella jäisi maanviljeleminen kesken suuren parven seuratessa perässä.