Taapero murjotti isälleen – uskottavuus karisi kenkien takia

Viihdeuutiset · Annika Kela

Eteläkorealainen pikkutyttö oli alkanut syystä tai toisesta murjottaa isälleen. Tyttö osoitti mieltään seisoskelemalla paikoillaan keskellä puistoa. Kun isä yritti lähestyä tytärtään, hän käänsi vanhemmalleen selän.

Perheenisä ei kyennyt suhtautumaan lapsensa kapiniointiin vakavasti, sillä pienokaisen kengät päästivät vingahtavan äänen aina, kun hän kääntyi isänsä edessä. Mies on kuvannut huvittavan tilanteen videolle ja julkaissut sen sosiaalisessa mediassa.

Video osoittaa, ettei tyttökään kyennyt olemaan vihainen, sillä vinkuvat kengät saivat hänetkin nauramaan. Daily Mail -lehden mukaan isä joutuu toisinaan huvittaviin tilanteisiin tyttäriensä Yerinin ja Yeseon kanssa. Mies onkin julkaissut ihastuttavista tyttäristään useita videota netissä. Tällä kertaa Yeseo varasti show’n vinkuvilla kengillään.