Hengenvaarallinen maastopyörätempaus videolle – yksikin virhe kohtalokas

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme pari vuotta sitten Red Bull Rampage -kilpailusta, jossa ajetaan maastopyörällä hengenvaarallista alamäkireittiä, jonka molemmilla puolilla on valtava pudotus alas. Nyt Sam Reynolds on julkaissut Facebookissa videon, jolla nähdään miehen päätähuimaava taiteilu vastaavalla kalliopolulla.

Reynolds ajaa videolla maastopyörällään kylmänrauhallisesti alamäkeä pitkin. Maastopyörillä suoritettavaa alamäkiajoa harrastetaan yleensä mäkisessä tai kivikkoisessa maastossa esimerkiksi kesäisillä laskettelurinteillä tai vuoristomaisemissa. Reynolds on kuvaillut videolle kuvattua kokemusta samaan aikaan pelottavaksi ja hauskaksi.

My Rampage finals run!! One of the scariest but fun things I've ever done

Posted by Sam Reynolds on Sunday, October 25, 2015