Mies kuvasi albiinon valaanpoikasen leikkimässä: ”En koskaan unohda”

Viihdeuutiset · Annika Kela

Etelä-Afrikan Kapkaupungissa on kuvattu upea video emovalaan ja poikasen ihastuttavasta leikkihetkestä meressä. Henkeäsalpaavan upea video on kuvattu UAV-helikopterin avulla. Kuvaaja Anton Schutten ajoitus tilanteen kuvaamiselle oli täydellinen.

Daily Mail -lehden mukaan tilanne sai alkunsa siitä, kun Anton oli lennättänyt UAV-helikopteriaan Kapkaupungin rannikolla ja hän oli alkanut jutella paikalla olleiden uteliaiden turistien kanssa. Mies antoi heille numeronsa, jotta he voisivat tarvittaessa pitää häneen yhteyttä. Myöhemmin Anton sai turistilta puhelun, jossa hän kertoi uskomattomasta näystä Hermanusissa.

– Turisti soitti minulle ja kertoi, että hän oli nähnyt meressä albiinovalaan emonsa kanssa. Keräsin kuvausvälineeni kasaan ja kiiruhdin toiselle puolen kaupunkia nähdäkseni valaat. Pelkäsin olevani liian myöhässä, mutta sitten kun lennätin UAV-helikopterini rannikon ylle huomasin vedessä leikkiviä valaita. En ole koskaan nähnyt mitään niin kaunista. Upeiden nisäkkäiden näkeminen sai minut herkistymään, enkä koskaan unohda kokemusta, Anton kertoi Daily Mail -lehdelle.