Tätä ei näe joka päivä: Motoristilla kyydissä mies ja kaksi sikaa!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kolumbian viranomaiset etsivät kahta miestä, jotka ovat rikkoneet räikeästi liikennesääntöjä Cereten kaupungissa. Miehet olivat nimittäin kuljettaneet sikoja moottoripyörän päällä. Kotieläinten kuljettaminen moottoripyörällä on Kolumbiassa kielletty.

Viranomaiset käynnistivät tutkinnan asiasta sen jälkeen, kun miehistä kuvattu video päätyi nettiin. Sosiaalisessa mediassa julkaistulla videolla esiintyy motoristi, joka kaahaa moottoritiellä vaarallisen lastin kanssa. Kuvamateriaalin perusteella kyydissä on mies ja kaksi sikaa.

Daily Mail -lehden mukaan poliisit aikovat selvittää miesten henkilöllisyyden. Kolumbialainen media on tarttunut uutiseen ja videota on esitetty paikallisissa uutislähetyksissä. Viranomaiset ovat toiveikkaita sen suhteen, että joku videon nähneistä tunnistaa miehet ja ilmoittaa heistä poliisille.