Näin käy kun vuohet löytävät trampoliinin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Eläinten on nähty nauttivan trampoliinista jo useampaan otteeseen, ja yksinkertainen pomppimisen ilo tarttuu lasten ja vanhusten lisäksi yleensä myös perheen lemmikkeihin. Nyt videolla nähdään hauska tilanne, jossa vuohet ovat löytäneet pihalla olevan suuren trampoliinin ja ottaneet siitä ilon irti.

Videolla kuusi vuohea hyppii ja leikkii innoissaan trampoliinin päällä. Omistaja on selvästi jättänyt golfkärrynsä trampoliinin eteen tikkaiksi, joiden kautta vuohet pystyvät loikkimaan trampoliinin päälle.

Vuohet ovat keksineet hauskan leikin trampoliinin ja golfkärryn ympärille. Vuohet hyppivät trampoliinilla ja trampoliinin päältä takaisin maahan, minkä jälkeen ne kiertävät trampoliinille uudelleen loikkimalla golfkärryn kautta jälleen ylös.