Nainen, näin tulet toimeen anoppisi kanssa

Lifestyle Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Anopit ovat ikuisesti vitsien kohteena, ja etenkin miesten kerrotaan kammoksuvan vaimonsa äidin vierailua. Voiko anoppien kanssa tulla oikeasti toimeen? Kyllä voi, kunhan muistaa muutaman neuvon. Femail First on listannut naisille vinkkejä siitä miten he voivat ystävystyä miehensä äidin kanssa.

Parhaimmillaan anopista saa itselleen luottohenkilön, jonka kanssa jaetaan niin ilot kuin surut. Suvun kanssa on helpompi tulla toimeen, kun välit ovat kunnossa.

Anopit ovat aina ennen kaikkea poikiensa äitejä. Vaimon tehtävänä ei ole viedä miestä pois hänen äitinsä elämästä. Äiti on lähes jokaisen miehen tärkein nainen, kunnes kuvioihin tulee mukaan tyttöystävä. Kumpikaan naisista ei kumoa toisen merkittävää asemaa, päinvastoin, miehen tulee saada molemmat leidit olennaiseksi osaksi elämäänsä.

Naisten kannattaa viettää aikaa miehensä äidin kanssa tutustuen. He voivat käydä ostoksilla, kahveilla tai teatterissa. Pääasia, että aikaa vietetään myös pakollisten perhetapahtumien ulkopuolella. Anoppia voi ajatella ikään kuin varaäidiksi, jota kunnioitetaan ja kohdellaan kiltisti.

Vanhempia sukupolvia kannattaa kuunnella tarkkaan, sillä yleensä heidän elämänkokemuksensa avulla voi antaa hyviä vinkkejä myös nuoremman sukulaisen elämään. Anoppi kertoo usein mielellään tarinoita pojastaan, ja niiden avulla miniä tutustuu paremmin mieheensä. Yksi vinkki on kuitenkin ylitse muiden: Kannattaa aina olla oma itsensä, sillä anopeilla on paha tapa haistaa valhe kilometrienkin päähän.