Perhe pelasti orvon vasikan – eivät arvanneet mitä siitä seuraisi

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kalifornialainen maatilanomistaja on perheineen pelastanut pienen vasikan teurastamolta. Orvoksi jäänyt vasikka sai uuden kodin perheen maatilalta ja kotieläin sai nimekseen Goliath, eli Goljat. Sopeutuminen maatilalle alkoi heti, sillä Goliath ystävystyi perheen koiran kanssa.

ABC News -sivuston mukaan perheenjäsenet eivät olisi osanneet aavistaa, mitä lehmän ja koiran ystävyydestä vielä kehkeytyisi. Vasikka on nimittäin unohtanut olevansa lehmä. Goliath on alkanut käyttäytyä kuin perheen koira Leo olisi sen emo.

Eräänä päivänä perheenäiti todisti, kuinka Goliath yritti etsiä Leolta nisää imettäväksi. Vasikan pettymykseksi Leo ei kyennyt ruokkimaan sitä. Goliath on alkanut oppia koiran tavoille myös perheen kodissa ollessaan. Vasikka nimittäin satunnaisesti syö koiran ruokaa ja löhöilee koiran tavoin perheen sohvalla.

Perheenäidin mukaan vasikan käyttäytyminen tietää haasteita, kun se kasvaa täysikokoiseksi. Voi olla, että Goliathille joudutaan hankkimaan vielä mittatilauksena tehty leposänky, jossa se voi loikoilla koirien tavoin.