Saksanpaimenkoira osaa keittää isännälle kahvit

Viihdeuutiset · Annika Kela

Älykäs saksanpaimenkoira Baron on tullut monille tutuksi netissä julkaistuista temppuvideoista. Koirankouluttajien perheejäsen osaa nimittäin käskystä uskomattoman monimutkaisia temppuja. Ihastuttavinta Baronin videoissa on se, että koira selvästi nauttii saamistaan haasteista.

Koiralle mikään ei ole mahdoton tehtävä, edes kahvin keittäminen. Netissä on äskettäin lähtenyt leviämään muutaman kuukauden takainen video, jossa Baron keittää omistajalleen kahvia.

Koira avaa kahvikeittimen lokeron, asettelee sinne kapselin ja laittaa luukun kiinni. Sen jälkeen hännänheiluttaja laittoi kahvikupin keittimen alle. Muutamassa minuutissa omistajalla oli kädessään kuppi tuoretta kahvia. Monet koiranomistajista varmasti toivoisivat, että oma lemmikki osaisi tämän tempun.