Star Trek tekee näyttävän paluun – uusi elokuva ja televisiosarja!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Alkuperäinen Star Trek -sarja sai ensiesityksensä vuonna 1966, ja nykyään USS Enterprisen miehistön avaruusseikkailut ovat jatkuneet J.J. Abramsin ohjaamien elokuvien muodossa. Pian Star Trek tulee kuitenkin tekemään paluun alkuperäiseen kotiinsa, televisioruutuihin.

CBS-kanava on ilmoittanut aloittavansa uuden Star Trek -sarjan esittämisen suoratoistopalvelussaan tammikuussa 2017. Sarjaa tuottaa uusien Star Trek -elokuvien ja muun muassa Alias-sarjan käsikirjoittajana työskennellyt Alex Kurtzman.

The Hollywood Reporter -sivuston mukaan sarja tulee seuraamaan ennennäkemättömiä hahmoja, jotka tutkivat uusia maailmoja ja sivilisaatioita. Sen ei kerrota ainakaan suoraan liittyvän vuoden 2009 Star Trek -elokuvaan ja sen jatko-osaan, Star Trek Into Darknessiin.

Tulevan sarjan lisäksi myös kolmas uusi Star Trek -elokuva on työn alla. Fast and Furious -elokuvia aikaisemmin työstäneen Justin Linin ohjaama Star Trek Beyond saa ensi-iltansa heinäkuussa 2016.