Muistatko Barbapapan? Japaniin avataan ensimmäinen Barbapapa-kahvila

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ranskalainen Barbapapa on ilmestynyt aluksi vain lastenkirjasarjana, mutta sittemmin barbojen seikkailua on voinut seurata myös televisiossa. Barbapapat ovat värikkäitä hahmoja, jotka voivat muuttaa itsensä mihin tahansa muotoon.

Nyt Japanissa on avattu maailman ensimmäinen Barbapapa Cafe. Teemakahvila on kunnianosoitus 1970-luvulla luoduille hahmoille. Kahvilassa myydään pannukakkuja, jäätelöannoksia, erikoiskahveja sekä pientä suolaista purtavaa. Kaikkia tuotteita tähdittävät barbojen iloinen perhe, RocketNews24-sivusto uutisoi.

Barbapapat täyttivät tänä vuonna 45 vuotta. Hahmot ovat Annette Tisonin ja Talus Taylorin luomia. Barbojen perheenpää on vaaleanpunainen Barbapapa ja musta Barbamama. Heillä on yhteensä kahdeksan eri väristä lasta.