Joulu lähestyy: Näin paketoit lahjat todella tyylikkäästi!

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Joulu on saapunut tavarataloihin ja liikkeisiin. Useimmissa myymälöissä on käytössä myös paketointipalvelu, jonka avulla lahjat saavat ympärilleen kauniin paperin pukinkonttiin. Lahjat voi myös paketoida itse. Lahjat voi paketoida esimerkiksi sanomalehteen ja panna päälle upean silkkinauhan antamaan juhlavaa ulkonäköä.

Toisaalta joillekin lahjoille riittää pelkkä paperikassi, joka sopii joulun loistavan tunnelmaan. Pikkutavarat kannattaa paketoida rasian sisään. Handimania on julkaissut YouTube-kanavallaan taannoin videon, jolla näytetään pienen lahjarasian tekeminen.

Video on aina ajankohtainen, sillä sen avulla voi valmistaa näppäriä paketteja ilman erillistä lahjapaperia ja teippiä. Paketin tekemiseen riittää, että omistaa pahvia, CD-levyn, kynän, sakset ja viivottimen. Valmiin rasian voi koristella lahjanarulla.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat