Koiran hymy viimeisellä automatkallaan – kuva särkee sydämiä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lemmikkien omistajat ja lemmikkien hankkimista harkitsevat tietävät, että eläimet eivät elä ikuisesti ja suurella todennäköisyydellä ihminen joutuu jossain vaiheessa jättämään hyvästit omalle lemmikilleen. Koirat ovat ihmisten parhaita ystäviä, minkä vuoksi kukaan ei halua kuitenkaan ajatella yhteisen elämän väliaikaisuutta.

Verkossa leviää sydäntäsärkevä kuva vanhasta koirasta, jota ollaan viemässä autolla nukutettavaksi. Koira nauttii täysin siemauksin viimeisestä automatkastaan haistellen avonaisesta ikkunasta ulkoilmaa ja näyttäen siltä kuin koira hymyilisi onnellisena.

Koirat ovat hellyydenkipeitä, ne kaipaavat läheisyyttä ja luovat erilaisen suhteen jokaiseen perheenjäseneen. Koirista tulee myös yksi perheenjäsenistä, minkä vuoksi koiran menehtyminen tai nukuttaminen on aina perheille vaikeaa. Kuvassa näkyvä koira kuitenkin näyttää omistajien onneksi siltä, että se on siirtynyt koirien taivaaseen onnellisena.

View post on imgur.com