NBA-tähden yliannostuksen seuraus – ei pysty kävelemään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

NBA-tähti Lamar Odom on huumeiden yliannostuksen jälkeen päässyt sairaalavuoteestaan Los Angelesiin kuntoutumaan. Miehen tämänhetkistä kuntoa on spekuloitu, mutta nyt Kim Kardashian on päivittänyt Odomin tilan, joka on luultavasti paljon vakavampi kuin moni osasi odottaa.

Huumeiden yliannostus ja siitä toipuminen eivät ole helppoja asioita, minkä Odomin tapaus on jälleen todistanut. Kim on kertonut E! Online -sivuston mukaan, että vielä on epävarmaa tuleeko Odom koskaan olemaan enää entisensä. Miehen on täytynyt opetella kaikki perusasiat uudestaan alusta alkaen.

Kim kertoi Odomin tekevän joka päivä töitä oman toipumisensa eteen. NBA-tähden pitää opetella kävelemään ja puhumaan uudestaan, joten miehellä on todella pitkä matka kuljettavanaan ennen kuin häntä voidaan sanoa terveeksi. Kardashianin perhe on ilmoittanut olevansa Odomin tukena nyt ja aina, mutta Khloe ei silti ole palaamassa Odomin kanssa enää yhteen vaan jatkaa edelleen James Hardenin tapailemista.