Hurja väite: Nainen laihtui 45 kiloa kännykkäsovelluksen hypnoosilla

Digi Terveys Viihdeuutiset · Annika Kela

Uusiseelantilainen Rebecca Cutts on onnistunut kertomansa mukaan laihduttamaan 45 kiloa älypuhelimille ladattavan hypnoosisovelluksen avulla. Nainen hypnotisoi itsensä sovelluksella, jottei hän himoitsisi pikaruokia ja herkkuja. Naisen mukaan hänen laihtumisensa on hypnoosin ansiota.

Cutts kertoi olleensa riippuvainen rasvaisesta pikaruoasta ja hän pääsi riippuvuudesta eroon hypnotisoimalla itsensä. 39-vuotias Cutts oli vielä muutama vuosi sitten liikalihava ja painoi enimmillään 127 kiloa. Rebecca kertoi Daily Mail -lehdelle, että hän oli kokeillut useita eri laihdutuskeinoja, mutta mikään ei tehonnut häneen. Sitten hän löysi avun hypnoosisovelluksesta.

Nykyisin Lontoossa asusteleva Rebecca tunnusti, että McDonaldsin ja KFC -ravintoloiden ruoat olivat ennen hänelle vastustamattomia, muttei enää. Rebeccan uskomaton laihdutustarina ei ole ainoa hypnoosisovelluksen menestystarinoista.

Muutama kuukausi sitten prestonilainen Nicola Lamb laihtui 25 kiloa hypnotisoimalla itsensä luulemaan, että hänelle oli tehty vatsalaukunpienennysleikkaus. Myös Nicola käytti samaa Easy Loss -hypnoosisovellusta. Näiden naisten kohdalla hypnoosi ja mielikuvaharjoitukset ovat todella tehonneet.