Nainen on koukussa perunalastuihin – jätti miehen pussillisen vuoksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vera Alberding -niminen nainen on koukussa perunalastuihin. Nainen on kirjoittanut Munchies-sivustolle kokonaisen artikkelin vakavasta riippuvuudestaan, jota kukaan hänen ystävistään ei kuitenkaan tunnu ottavan vakavasti. Alberding on riippuvainen perunalastuista.

Nainen syö vähintään yhden pussillisen perunalastuja päivässä ja tulee todella ärtyneeksi jos hän ei saa suolaista herkkuaan. Naisella on iltaisin tapana rouskutella rapeita perunalastuja ennen nukkumaanmenoa, minkä vuoksi iltariennot ja kavereiden juhlat jäävät toisinaan väliin, koska hän jää mielummin kotiinsa perunalastujen kanssa.

Toisin kuin voisi kuvitella, Alberdingillä ei kuitenkaan ole mitään omaa suosikkimakua. Yksi inhokkimaku naisella on eikä hän voi edes ymmärtää, minkä vuoksi joku söisi pelkällä suolalla maustettuja perunalastuja.

Kavereidensa kanssa tehtyjen suunnitelmien peruminen on vielä pieni asia siihen verrattuna, että Alberding on myös jättänyt erään miesystävänsä kerran perunalastupussin vuoksi. Hän tietää suolaisen ja rasvaisen herkun syömisen olevan todella epäterveellistä näin suuressa mittakaavassa, minkä vuoksi Alberding pyrkiikin syömään myös kolme terveellistä ateriaa joka päivä.