Pingviinit yrittivät paeta eläintarhasta – tosielämän iskuryhmä?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monien rakastama Madagascar-piirroselokuva kertoo New Yorkin keskuspuiston eläintarhan asukeista, jotka joutuvat vaihtamaan maisemaa. Mukana seikkailee myös pingviinien iskujoukko, jonka jäsenet ovat taitavia pakenemaan ja sukkuloimaan agenttien tavoin itsensä vapauteen.

Tanskan Odense Zoo -eläintarhan pingviinit ovat nyt huvittaneet katsojia uudella YouTube-videolla, jossa pingviinit ovat jääneet kiinni pakoyrityksensä keskellä. Viisi pientä pingviiniä on yrittänyt kipitellä aitauksestaan pakoon ja lähtenyt salamyhkäisesti etsimään reittiä ulos. Pingviinien märät jalanjäljet kuitenkin paljastivat ne nopeasti ja johdattivat hoitajan karkulaisten luo.

Videolla hoitaja seuraa jälkiä ja löytää pingviinit, jotka yrittävät edelleen juosta hoitajaa pakoon. Hoitaja seuraa hauskasti kipittäviä pingviinejä, jotka selvästi luulevat edelleen, että niillä on jokin mahdollisuus päästä vielä kiinni jäätyäänkin pakoon.