Amber Rose kuin tiimalasi – uhkea povi varasti huomion

Viihdeuutiset · Stara.fi

Glamourmallina ja mediapersoonana tunnettu Amber Rose on lähtenyt viettämään iltaansa Ace of Diamonds -strippiklubille Los Angelesissa. Nainen oli pukenut ylleen seksikkään verkkoasun, joka paljasti hänen alusvaatteensa.

Eilen Amber osallistui VH1 Big In 2015 -julkkisjuhliin West Hollywoodin Pacific Design Centerissä. Näyttävä kaunotar saapui paikalle niukassa ja tiukassa mustassa pikkumekossa, joka korosti hänen vartalonsa tiimalasimuotoja.

Rohkeat asut eivät ole Amberille uutta, sillä viime viikolla hän livahti srippiklubille erittäin paljastavassa verkkoasussa, jota koristi Moschinon kultainen vyö. Rose suojasi silmänsä kameroiden salamavaloilta suurilla aurinkolaseilla. Vaikka Amber oli pukeutunut paljastavasti, oli hän varmasti yksi peittävimmin pukeutuneista naisista strippiklubilla.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash