Charlie Sheen vahvisti: ”Minä olen HIV-positiivinen!”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Charlie Sheenin on väitetty olevan HIV-positiivinen ja vahvistavan asian televisiossa lähiaikoina. Vahvistus tapahtuikin aiemmin kuin moni osasi odottaa, sillä mies oli tänään varmistanut huhut televisiossa antamassaan haastattelussa.

50-vuotias Charlie Sheen oli tänään Matt Lauerin vieraana The Today Show -ohjelmassa. Mies halusi itse ottaa kantaa hänestä liikkuviin huhuihin, joiden mukaan miehellä olisi HIV-tartunta. Sheen paljasti heti haastattelun alkumetreillä, että huhut pitävät paikkansa ja hän todella on HIV-positiivinen.

Sheen on saanut viruksen neljä vuotta sitten ja kertonut siitä vain luottamilleen henkilöille lähipiirissä. Sheen on joutunut maksamaan tuntemilleen henkilöille siitä, että he ovat pysyneet hiljaa asiasta. Nyt näyttelijä oli kuitenkin pakotettu kertomaan tartunnastaan julkisesti, sillä eräs prostituoitu oli ottanut hänen lääkkeistään kuvia ja uhannut myydä valokuvat ja jutun lehdistölle.

Charlie Sheen kertoi Daily Mail -lehden mukaan olevansa helpottunut, että saa asian viimein kerrottua. Mies kuvaili tartunnan julkituloa kuin vapautumiseksi vankilasta, sillä jopa moni läheinen ystävä oli kiristänyt häneltä miljoonia tämän salaisuuden pitämisestä.