Hilary Duff osti aseen – paparazzit pysyivät jatkossa loitolla?

Viihdeuutiset · Annika Kela

Näyttelijätär Hilary Duff on käynyt ostamassa itselleen käsiaseen losangelesilaisesta aseliikkeestä. Tarkkasilmäiset paparazzit huomasivat, että 28-vuotias perheenäiti poistui liikkeestä kantaen käsiaselaatikkoa kädessään lisätarvikkeineen.

Disneyn Lizzie McGuirena tunnettu Duff oli myös hankkinut laatikollisen luoteja uuteen aseeseensa. TMZ-viihdesivuston mukaan Hilary oli muutamia päiviä aikaisemmin suorittanut koulutuksen käsiaseturvallisuudesta.

Näyttelijätär kokee kotinsa turvallisemmaksi aseen hankkimisen myötä. Helmikuussa aviomiehestään Mike Comriesta eronnut tähtönen osti aseen Martin B. Retting -liikkeestä. Voisi luulla, että näky sai paparazzit pitämään tähteen etäisyyttä ainakin hänen kotimatkansa ajan.