Karatekan jalka puutui – ottelu sai odottamattoman alun

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Raajojen puutuminen tuntuu todella inhottavalta ja johtuu yleisimmin hermojen erilaisista puristus- tai pinnetiloista. Moni huomaa heräävänsä nokosilta tai pitkiltä yöunilta niin, että on huonon asennon vuoksi saanut jalkansa tai kätensä puutumaan.

YouTube-videolla nähdään hauska tilanne, jossa karate-ottelu on juuri alkamassa. Vastaan tuleva ottelija nousee ilmeisesti risti-istunnasta, jossa hänen toinen jalkansa on puutunut. Mies kompuroi vastustajan eteen vaivalloisesti ja astuu pari kertaa puutuneella jalalla jalkaterän ollessa vääntyneenä.

Puutuminen ja tunnon palaaminen tuntuvat toisinaan jopa kivuliailta ja siltä, kuin pieniä neuloja pisteltäisiin ihoon tai muurahaiset kävelisivät pitkin jalkaa. Mies näyttää kuitenkin saavan puutuneen jalkansa yllättävän nopeasti toimintakuntoon ravistellen ja venytellen sitä kevyesti.