Maailman notkein isoisä? Jalat kuin kumia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mbah Bejan -niminen mies loksauttaa kaikkien leuat uskomattomalla taipuisuudellaan. Miehen notkeus laittaa jokaisen nivelen, lihaksen ja luun koville, kun hän kääntää nivelkohdista esimerkiksi jalkojaan 360 astetta kuin ne olisivat joustavaa kumia.

Indonesialainen 68-vuotias isoisä kääntää jokaisen pään hämmentävällä notkeudellaan. 16 lapsenlapsen isoisä esittelee notkeita niveliään ja ympäri kiertyviä jalkojaan Barcroft TV -kanavan kuvaamalla videolla, jossa mies laitetaan muun muassa pieneen putkeen kaksinkerroin.

Mbah Bejan esittelee videolla kolme hänen kuuluisinta liikettään, jotka ovat kobra, paistettu kana ja kapeaan piippuun ahtautuminen kaksinkerroin. Mies kertoo pystyneensä jo pienenä kääntelemään jalkojaan hullunkurisiin asentoihin, mutta silloin hän ei vielä tiennyt taidon olevan mitenkään erikoinen.