Mister Ugly -kilpailussa haetaan ruminta miestä – hakijoita ennätysmäärä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mannekiini- ja missikilpailuja on jo moneen lähtöön, mutta rumimman miehen titteliä voisi kuvitella vain harvan haluavan. William Masvinu on kuitenkin todella kiinnostunut tittelistä ja ansioitunut Mister Ugly -kisaaja voittaessaan tittelin jo monena peräkkäisenä vuotena itselleen.

Zimbabwessa järjestetään vuosittain Mister Ugly -kilpailu, jossa etsitään todella rumaa miestä. Hakusessa on kuulemma luonnollisesti ruma mies, joten omille kasvoilleen ei saa tehdä mitään kisan voiton toivossa. Vartalon mallilla ja koolla ei ole niinkään väliä vaan pelkät kasvot ja itsevarmuus merkitsevät näissä kilpailuissa.

Masvinu on voittanut rumimman miehen tittelin jo kolmena vuotena perättäin, ja tavoittelee kirkkainta palkintoa kilpailussa tänäkin vuonna. US News kertoo osallistujamäärän olevan tänä vuonna ennätyksellisen suuri, minkä vuoksi vuonna 2011 aloitettu kauneuskilpailu kokeekin tänä vuonna pienen muutoksen. Kisassa joudutaan järjestämään poikkeuksellisesti ylimääräinen karsinta ennen semifinaaleja, joten enää pelkkä osallistuminen ei takaakaan suoraan finaaliin pääsemistä.