Näin UFC-tähti uhitteli Holmille ennen nöyryyttävää tappiotaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

UFC:n kirkkaimpiin tähtiin lukeutuva Ronda Rousey otteli lauantaina 14. marraskuuta Holly Holmia vastaan. Kaunis Rousey on ollut amerikkalaisen median suosiossa, mutta lauantaina mestaruutta hallinnoiva Rousey koki kuitenkin pahan nöyryytyksen hävitessään suuren uhoamisen jälkeen Holmille.

28-vuotias Rousey oli jo punnituksen yhteydessä todella ylimielinen ja yritti käydä 34-vuotiaan Holmin päälle. Ylenpalttinen uhittelu kuuluu asiaan ja on osa lajin ympärillä pyörivää mediasirkusta.

Holm pysyi tyynenä ja totesi, että Rousey saa hallitsevana mestarina uhota. Holm kertoi myös arvostavansa juuri kimppuun yrittänyttä Rouseyta suuresti, mutta Holm ei kuitenkaan itse taistele samalla tavalla.

Holly Holmin taistelutyyli ei jäänyt ottelun alkaessa kenellekään epäselväksi. Holm opetti itsevarmasti ja taitavasti hallitsevalle mestarille nöyryyttä iskien hänet potkulla maahan ennen lopullista tyrmäystä. Tässäkin tilanteessa huomattiin jälleen, että itsehillintä ja nöyryys palkitaan.

Hu A Tough Lesson In Humility

“if You’re Not Humble, Life Will Visit Humbleness Upon You”. – Mike TysonCheck The Links! Instagram ►http://instagram.com/barstarzz @barstarzz #barstarzz Twitter ►http://Twitter.com/barstarzz @barstarzz #barstarzzYoutube ►https://www.youtube.com/officialBarstarzzNew Epic Tv Video! ► http://bit.ly/1WWSccVΩ Shop ΩCheck Out Our Shop! ►http://barstarzz.com/shop/Clothes, Equipment, Training Education

Posted by BarStarzz on Sunday, November 15, 2015