Pariisin terrori-iskussa kuoli menestynyt musiikkituottaja

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Justin Bieber suree Pariisin terrori-iskussa menehtyneitä ja monien muiden tavoin myös hän menetti iskussa läheisen henkilön. Universal Music Group -levy-yhtiön tuottaja Thomas Ayad oli Bataclan-teatterissa perjantai-iltana iskun tapahtuessa.

21-vuotias Bieber kirjoitti koskettavan Ayadin muistolle omistetun kirjeen, jonka hän julkaisi Twitter-tilillään. Kirjeessä Bieber toivoo, että olisi ehtinyt viettää Ayadin kanssa enemmän aikaa. Ayad oli pitkään osa tiimiä, joka työskenteli Bieberin ympärillä, minkä vuoksi Bieber oli harmissaan myös siitä, että ei ehtinyt kunnolla kiittämään miestä hänen tekemästään työstä.

Ayad oli yksi 89 uhrista, jotka menehtyivät Bataclan-teatterissa järjestetyssä Eagles of Death Metal -bändin konsertissa. Bieber kertoo arvostavansa Ayadia ja jäävänsä kaipaamaan häntä, minkä lisäksi hän kertoo ajattelevansa hänen perhettään ja rukoilevansa heidän puolesta.