Poliisi ajoi vahingossa invapaikalle – sakotti siksi itseään!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Wisconsinissa asuva poliisipäällikkö yllätti hänen koko osastonsa omalla tunnollisuudellaan. Mies oli epähuomiossa ajanut autonsa invalidipysäköintikyltillä merkattuun parkkiruutuun eikä antanut edes itsensä päästä tällaisesta rikkeestä ilman asianmukaista sakkoa.

Milwaukeen poliisilaitoksen poliisipäällikkö David Clarke oli epähuomiossa ajanut partiointiauton invapaikalle saapuessaan veteraanien muistotilaisuuteen. Clarke oli Aol News -sivuston mukaan pyytänyt erästä osastonsa poliisia siirtämään partiointiauton toisean parkkiruutuun hänen osallistuessaan muistotilaisuuteen.

Kun Clarke oli palannut muistotilaisuudesta, hän oli huomannut, että hänen autoaan ei oltukaan siirretty. Tämän vuoksi Clarke oli sakottanut itse itseään, koska hänen mukaansa pysäköintisääntöjen tulee olla kaikilla asukkailla samat. Tapaus on lähtenyt leviämään verkossa, koska moni on näyttänyt yllättyvän poliisipäällikön tunnollisuudesta ja päätöksestä sakottaa itse itseään väärästä pysäköinnistä.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat