Supertähti Rita Ora pyrki Euroviisuihin – koelauluvideo päätyi nyt nettiin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Englantilainen laulaja Rita Ora singahti julkisuuteen ja suoraan soittolistojen kärkeen vuonna 2012 julkaistaessaan ensimmäisen albuminsa. Kuten kaikkien muidenkin, myös Oran on pitänyt aloittaa jostain eikä hän aina ole ollut suosittu nimi. 18-vuotiaana Ora haki euroviisuehdokkaaksi, mutta ei kuitenkaan vienyt asiaa loppuun saakka.

YouTube-videolla nähdään Rita Oran koe-esiintyminen 2009 vuoden Eurovision-kilpailua varten. 18-vuotias poptähden alku löi tuomarit ällikällä taitavalla koe-esiintymisellään ja nainen valittiin euroviisuedustajaksi. Ora kuitenkin päätti, että tämä tilaisuus ei ollutkaan häntä varten, jolloin edustuspaikka annettiin Jade Ewenille.

YouTube-videolla nähtävästä koelaulusta voi kuulla, miten upeasti Rita Ora laulaa jo 18-vuotiaana. Ilmeisesti neitokainen ei kuitenkaan pitänytkään Euroviisuja sopivana aloituksena hänen paljon haluamalleen laulu-uralle, minkä vuoksi hän oli päättänyt jättää paikan ottamatta.