Seksiä pimeässä tylsää? Päinvastoin

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Pariskunnat saattavat maustaa seksielämäänsä erilaisilla kokeiluilla, kuten seksivälineiden, pikkutuhmien alusvaatteiden tai uusien asentojen avulla. On sanottu, että tylsin seksi suoritetaan tavallisessa lähetyssaarnaaja-asennossa ja pimeässä.

Väite ei välttämättä pidä paikkaansa, sillä yksi seksin jalostamisen muodoista on silmät sidottuna rakasteleminen. Ihmiset saattavat antautua jopa paremmin seksille, kun heidän silmänsä peitetään. Siten joutuu luottamaan enemmän muihin aisteihinsa ja mielikuvituksen laukkaaminen nopeutuu.

Pimeässä tai silmät sidottuna sekstailemisessa kannattaa hyödyntää kosketuksia ja suuseksiä monipuolisesti. Leikitteleminen ja kiusoitteleminen saattavat lopulta viedä hekumalliseen hurmioon, jossa molemmat osapuolet janoavat toisiaan kiiman yltyessä kliimaksiin.