Victoria Beckham langanlaihoista malleistaan: ”He ovat kaikki terveitä”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Victoria Beckhamia on kritisoitu siitä, että hän käyttää muotiesityksissään liian hoikkia malleja. Etenkin uuden malliston lanseerausnäytöksessä New Yorkin muotiviikoilla hoikat mallit puhuttivat mediaa paljon, mutta Beckham ei koe tehneensä mitään väärää valitessaan hoikkia malleja.

Victoria Beckham kommentoi The Telegraph -lehdelle, että hän käyttää näytöksissään ja kuvissaan pelkästään terveitä malleja. Mallit ovat Beckhamin mukaan nuoria ja luonnostaan todella hoikkia, mutta nainen vakuuttaa, että jokainen hänen malleistaan on terve eikä kärsi minkäänlaisista syömishäiriöistä.

Negatiivinen huomio kiinnittyi eritoten Beckhamin käyttämään 17-vuotiaaseen Peyton Knight -nimiseen malliin, jota pidetään liian hoikkana. Beckhamin mielestä sosiaalisessa mediassa annettu ulkonäköön ja vartaloiden kokoon keskittyvä kritiikki on todella julmaan. Se, että joku on hoikka, ei naisen mielestä tarkoita automaattisesti sitä, että hän olisi sairas.

#VBSS16 x vb @peyton.knight

Kuva, jonka Victoria Beckham (@victoriabeckham) julkaisi

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat