Äiti hyökkäsi hämähäkin kimppuun ruokalastalla – video naurattaa netissä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kahdeksalla jalalla varustettu hämähäkki saattaa sekoittaa pahimmassa tapauksessa päiväjärjestyksen. Tämän todistaa Shane O’Connorin kuvaama video, jolla nähdään hänen äitinsä suorittama taistelu hämähäkkiä vastaan. Naisella on aseenaan paistinlasta.

Hämmentävää videossa on se, että nainen harjoittelee hämähäkin lyömistä pienessä paniikissa noin kolmen minuutin ajan. Poika nauraa vieressä katketakseen, eikä hänellä ole kaiketi aikomustakaan auttaa vanhempaansa. Välillä äiti heristää paistinlastaa jopa pojalleen.

Yhtäkkiä äiti kerää tarpeeksi rohkeutta ja läimäsee hämähäkkiä. Hämähäkki jää valitettavasti henkiin ja nainen joutuu siirtämään nojatuolin nähdäkseen ötökän tilan. Hän saa lopulta hämähäkin pois päiviltään kättä pidempää apuna käyttäen. Pojan kuvaama video leviää ympäri nettiä, ja moni voi samaistua tilanteeseen.