David Beckham valittiin vuoden 2015 seksikkäimmäksi mieheksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

People-lehti on valinnut brittiläisen David Beckhamin vuoden 2015 seksikkäimmäksi mieheksi. Uutinen paljastettiin Jimmy Kimmel Live -keskusteluohjelmassa tiistaina 17. marraskuuta.

Beckhamin mukaan seksikkäimmän miehen tittelin saaminen oli hänen uransa paras hetki, ja ex-jalkapalloilija kiitteli huumorimielisessä puheessaan vanhempiaan, parturiaan ja stylistiään. Mies tosin väitti People-lehden haastattelussa, ettei tunne itse olevansa seksikäs tai puoleensavetävä ihminen.

David Beckham on naimisissa vaatesuunnittelija ja Spice Girls -tähti Victoria Beckhamin kanssa. Pariskunnalla on neljä yhteistä lasta. Aikaisempina vuosina People-lehden maailman seksikkäimmän miehen tittelin ovat voittaneet muun muassa Chris Hemsworth ja Maroon 5 -tähti Adam Levine.