Kylie ja Kendall Jenner olivat joutua munasateeseen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kardashianien klaanin kuopukset, Kendall ja Kylie, ovat kunnostautuneet oman vaatemerkkinsä julkaisemisessa. Siskosten suunnittelemat vaatteet ovat erityisesti teinityttöjen mieleen. Australian promootiokiertue ei mennyt suunnitelmien mukaan.

Jennerit olivat olleet Australiassa New South Walesissa sijaitsevassa Parramattan ostoskeskuksessa kertomassa uudesta vaatemallistostaan, kun yleisön joukosta oli hypännyt esiin 25-vuotias nainen. Naisella oli ollut käsissään kananmunia, ja hän yritti heittää niillä kuuluisia siskoksia, E!-sivusto uutisoi.

Kananmunien heittäminen meni kuitenkin pieleen ja nainen pidätettiin. Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta kun raakojen kananmunien heitteleminen yhdistetään julkisuuden henkilöihin. Justin Bieber heitteli taannoin naapuriaan kananmunilla ja hänet tuomittiin teosta tuntuviin sakkoihin