Erikoinen hääseremonia: Mies naimisiin kuolleen exänsä tuhkauurnan kanssa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Taiwanilaismies on mennyt naimisiin edesmenneen tyttöystävänsä tuhkien kanssa. Erikoisesta hääseremoniasta on kuvattu video ja se on julkaistu netissä. Vihkiseremoniassa sulhanen seisoi alttarilla uurnan kanssa.

Daily Mail -lehden mukaan mies piteli sylissään morsiusuurnaa, joka oli räätälöity nimenomaan kyseistä seremoniaa varten. Uurnan ympärille oli laitettu pieni morsiusmekko ja mekon hihasta paljastui esiin tekokäsi. Avioliiton sinetiksi sulhanen asetteli käteen sormuksen.

Juhlaseremoniassa oli paikalla pariskunnan perhe ja ystävät. Länsimaisesta kulttuurista poiketen Aasiassa avioliittojen sopiminen vainajien kanssa on hyväksyttävää. Avioliiton solmimisella halutaan säilyttää erityisesti edesmenneen henkilön perheen kunnia, sillä naimattomana kuoleminen voi aiheuttaa perheenjäsenille murheen lisäksi häpeää.