Uusi ihmeseerumi poistaa silmäpussit minuutissa!

Lifestyle Terveys · Annika Kela

Singaporelaiset tutkijat ovat onnistuneet kehittämään ihmeseerumin, joka poistaa silmien alla olevan turvotuksen, rypyt ja silmäpussit alle minuutissa. Testeissä on havaittu, että seerumilla saadaan aikaan kauneusleikkauksiin verrattavia tuloksia.

Daily Mail -lehden mukaan ihmeseerumista on julkaistu useita esittelyvideoita Youtubessa ja Facebookissa. Tuotteen nimi on yksinkertaisesti Eyebag 1 Solution. Videot ovat saaneet ihmiset hämilleen ja monet eivät ole suostuneet uskomaan videoilla nähtyjä tuloksia.

Sosiaalisessa mediassa monet ovat epäilleet, että tuote on liian hyvä ollakseen totta. Seerumi myydään pienissä 0,3 millilitran pulloissa ja yksi pullo kustantaa noin 5,20 euroa. Tuotteen on tarkoitus tulla pian myyntiin kansainvälisille markkinoille ja silloin myös paljastetaan tarkemmin seerumin vaikuttavat ainesosat.

Eyebag 1 Solution -seerumi on Singaporen terveysviranomaisten tarkistama ja se on saanut HSA-sertifikaatin. Tuotteelle on myönnetty myyntilupa jo 116 maahan, joten ehkäpä tätä ihmeseerumia on pian saatavilla myös Suomesta.