Zoolander 2 -traileri julki – Justin Bieberille käy huonosti!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Muotimaailmaan sijoittuva suosikkikomedia Zoolander on saamassa jatkoa. Ben Stillerin tähdittämän ja ohjaaman elokuvan Suomen ensi-ilta on 12. helmikuuta 2016, ja sen traileri on nyt nähtävillä Youtubessa.

Jatko-osassa muotimaailman hylkäämää Derek Zoolanderia tarvitaan jälleen, kun joku alkaa murhaamaan maailman kauneimpia ihmisiä. Murhatut ottavat kuollessaan selfie-kuvia, joissa he esittävät kameralle Zoolanderin maailmankuulua Blue Steel -ilmettä.

Ben Stillerin, Owen Wilsonin ja Will Ferrellin ohella jatko-osassa nähdään joukko uusia kasvoja, kuten Penelope Cruz, Benedict Cumberbatch ja Kanye West. Mukana on myös kanadalainen poptähti Justin Bieber, jolle käy trailerissa murhaajan kynsissä huonosti.