Äiti järkyttyi: Banaanista löytyi erektiohämähäkin munia

Viihdeuutiset · Annika Kela

Devonissa asusteleva perheenäiti Samantha Frampton järkyttyi pahanpäiväisesti löydettyään ostostensa seasta vaarallisen hämähäkin munia. Tilanne sai alkunsa siitä, kun Samathan neljävuotias poika Logan ilmoitti äidilleen banaanissa olevasta löydöstään.

Banaanin kuoressa oli pyöreä limainen kohta, joka oli täynnä pieniä munia. Samantha päätti ottaa asiasta selvää ja hän haki netistä kuvia, jotka selittäisivät mistä hyönteisestä ja munista oli kyse. Framptonille selvisi, että munat kuuluivat myrkylliselle brasilianvaeltajahämähäkille.

Daily Mail -lehden mukaan kyseisen hämähäkin purema on erittäin myrkyllinen. Myrkyn tiedetään aiheuttavan miehille jopa neljä tuntia kestävän erektion. Pahimmassa tapauksessa myrkky saattaa jopa tappaa. Frampton on tehnyt banaaneista valituksen paikalliselle Iceland-myymälälle.

Nainen kertoi, ettei hän tiedä mitä hänen pitäisi tehdä banaanille, sillä hän pelkää munien kehittyvän hämähäkeiksi. Myymälä aikoo korvata perheenäidille banaanit, mutta järkytyksestä Frampton ei tule saamaan korvausta.