HIV-positiivinen Charlie Sheen myy miljoonalukaaliaan – tässä sisäkuvat!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Charlie Sheen nousi pari päivää sitten kohuotsikoihin, kun hän paljastui Hollywoodissa jo jonkin aikaa kohua aiheuttaneeksi HIV-positiiviseksi supertähdeksi. Hän itse vahvisti haastattelussa tilanteen. Nyt Sheen on pannut miljoonien arvoisen luksuslukaalinsa myyntiin.

Kuuden makuuhuoneen ja yhdeksän kylpyhuoneen asunto Beverly Hillsissä on myynnissä noin kuuden miljoonan euron hintaan. Talossa on noin 900 neliömetriä ja Sheen on asunut siinä vuodesta 2006 saakka.

Charlie Sheen kertoi Daily Mail -lehden mukaan olevansa helpottunut, että saa HIV-paljastuksen viimein kerrottua. Mies kuvaili tartunnan julkituloa kuin vapautumiseksi vankilasta, sillä jopa moni läheinen ystävä oli kiristänyt häneltä miljoonia tämän salaisuuden pitämisestä. Nyt näyttelijä oli kuitenkin pakotettu kertomaan tartunnastaan julkisesti, sillä eräs prostituoitu oli ottanut hänen lääkkeistään kuvia ja uhannut myydä valokuvat ja jutun lehdistölle.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash

charliesheen19112015d