Jennifer Lawrence valmistautui seksikohtaukseen: ”Vedin kovan kännin”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijä Jennifer Lawrence tähdittää pian elokuvateattereihin saapuvaa Nälkäpeli: Matkijanärhi – osa 2 -elokuvaa. Hollywoodin tämän hetken suosituimpiin tähtiin kuuluva näyttelijätär on ehtinyt avautumaan myös tulevasta Passengers-elokuvastaan.

Tähti paljasti The Hollywood Reporter -sivustolle, että Passengers-elokuvassa tullaan näkemään hänen ja Chris Prattin välinen seksikohtaus. Jennifer Lawrence valmistautui kohtauksen luomiin paineisiin varsin perinteisellä keinolla.

– Vedin kovan kännin. Se kuitenkin johti vain suurempaan ahdistukseen. Chris Pratt on naimisissa, ja kyseessä oli ensimmäinen kerta kun suutelisin naimisissa olevaa miestä. Tunsin suurta syyllisyyttä vatsassani vaikka kyse olikin vain työstäni, Jennifer Lawrence jatkaa.

Lopulta tähti joutui soittamaan äidilleen, ja pyytämään häntä vakuuttamaan kohtauksen tekemisen olevan ok. Science fiction -romanssiksi kuvaillun Passengers-elokuvan ensi-ilta on Yhdysvalloissa 21. joulukuuta 2016.