Nuoren Kardashianin paita ei jättänyt arvailun varaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kardashianien klaanin kuopukset, Kendall ja Kylie, ovat parhaillaan kiertämässä maailmaa oman vaatemerkkinsä uutta mallistoa markkinoidessa. Kerroimme äskettäin kuinka siskokset olivat joutua kananmunasateeseen, kun 25-vuotias nainen yritti antaa heille opetuksen. Isku ei onnistunut.

Eilen Kylie ja Kendall Jenner saapuivat yksityiskoneella Melbourneen. Siskosten lentoasut poikkesivat toisistaan melkoisesti, sillä Kylie oli peittänyt itsensä paksuilla mustilla vaatteilla ja lippalakilla.

Supermalliksi noussut Kendall sen sijaan asteli lentokoneesta sonnustautuneena kireään ja ohueen valkoiseen paitaan, joka ei jättänyt arvailun varaa sisällöstään. Luonnollisesti paidan alla ei ollut lainkaan rintaliivejä.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash