Kokeilu todisti jälleen – nauru on tarttuvaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Aiemmin sosiaalisessa mediassa levisi video, jossa junassa naurava nainen sai muutkin matkustajat nauramaan loputtomalla hekotuksellaan. Nyt kokeilu on tehty uudelleen ja katsottu, miten nauru lähtee tarttumaan New Yorkin metrossa.

Suurkaupungeissa asukkaat ovat tottuneet matkustamaan ruuhkaisissa metroissa ilman katsekontaktia muihin matkustajiin. AMK Productions -kanavan julkaisemalla videolla esiintyvä mies kuitenkin lähes pakottaa muut vilkaisemaan häneen, kun hän alkaa yllättäin nauramaan kovaäänisesti.

Mies näyttää siltä, että hän olisi alkanut nauramaan jollekin hauskalle asialle, jonka näki puhelimestaan. Kanssamatkustajat pälyilevat aluksi hieman arasti ympärilleen, mutta eivät pysty vastustamaan miehen naurua. Lopulta nauru tarttuu kaikkiin lähellä oleviin matkustajiin ja kokonainen metrovaunullinen ihmisiä tulee hyvälle tuulelle.