Nicole Scherzinger vaihtoi formulatähden tennispelaajaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vuodesta 2008 asti seurustellut julkkispari, F1-tähti Lewis Hamilton ja Pussycat Dolls -laulaja Nicole Scherzinger erosivat helmikuussa. Äskettäin huhuttiin pariskunnan lämmittelevän suhdetta uudelleen.

Pussycat Doll on kuitenkin nähty toisen urheilijan kainalossa kehräämässä. Nicole Scherzinger seurustelee bulgarialaisen tennistähti Grigor Dimitrovin kanssa. Mies erosi tennispelaaja Maria Sharapovasta heinäkuussa. The Sunin mukaan pari on seurustellut salaa jo tovin, mutta eivät halua julkisuuden paineita suhteelleen.

Formulakuski Lewis Hamilton on uutisesta murtunut. Hän ei ole vieläkään päässyt on-off -rakkaastaan yli. 24-vuotiaan Grigor Dimitrovin tiedetään tapailleen aikoinaan myös tennistähti Serena Williamsia. Nicole Scherzinger on 37-vuotias.