Äiti kiidätettiin sairaalaan – poliisit jäivät tekemään lapsille illallista

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kaksi Eidenhovenissa työskentelevää hollantilaista poliisia tekivät päivän hyvän työn vastatessaan hätäkeskuksesta tulleeseen tehtävään. Poliisit menivät auttamaan viiden lapsen äitiä, joka kärsi hypoglykemiasta eli vaarallisen matalasta verensokerista.

Äiti oli niin huonossa kunnossa, että hänet oltiin kuljetettu ambulanssilla sairaalaan. Kotiin jäi viisi lasta, jolloin poliisien kulinaariset taidot laitettiin todelliseen testiin. Poliisit päättivät olla sairaalaan lähteneelle äidille avuksi ja jäivät tekemään viidelle lapselle heidän kotiinsa ruokaa.

Ruokittuaan perheen lapset poliisit olivat jääneet vielä tiskaamaan syömisestä ja ruoanlaitosta aiheutuneet likaiset astiat. Poliiseista keittiössä otettu kuva lähti leviämään Facebookissa nopeasti, minkä jälkeen poliisit ovat People Magazine -lehden mukaan olleet otettuja ja kiitollisia siitä, että noin pieni ele on lämmittänyt niin monen ihmisen sydäntä.

Een andere kant van het politiewerkAfgelopen week kregen collega’s een melding in Woensel-Noord. Daar was zojuist ook…

Posted by Politie Eindhoven on Friday, November 13, 2015

Katso kuva tästä.